Djemtë si zë nata për këto flokët e gjata, për syçkat e zjarrta...

  • 14 prill 2019 - 15:07
Djemtë si zë nata për këto flokët e gjata, për syçkat e zjarrta...

E dashur për publikun, shumë aktive në skenë, edhe më tutje vazhdon të jetë shumë in me këngët e saja, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

Fjala është për këngëtaren e njohur Soni Malaj, e cila në çdo paraqitje vjen ndryshe e më ndryshe, dhe lirshëm mund  të themi: Djemtë si zë nata për këto flokët e gjata, për syçkat e zjarrta...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SONI MALAJ (@soni_malaj) on

(Kosova Sot)