Të famshmit që janë kundër selfie-ve

  • 15 prill 2019 - 12:11
Të famshmit që janë kundër selfie-ve
Image
Jennifer Lawrence

Lawrence ka refuzuar të bëjë "selfie" me adhurues, siç ka thënë gjatë një interviste - duke thënë se disa njerëz ndjejnë se kanë të drejtë për të kërkuar një foto falë natyrës së "punës së çuditshme" të tyre, por thotë se nënshkruan për hir të shëndetit të saj mendor. Ajo ka elaboruar në "Qanda" me "CNN": "Nganjëherë jam e mirë, nganjëherë jam në diskonim të keq. Sikur, jam në darkë dhe dikush kërkon të ngrihem dhe të bëj një foto".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Image
Kim Kardashian West

Po del se mbretëresha e selfie-ve me sa duket nuk është në qejf për të bërë foto më. Së paku kështu janë fjalët, siç i ka deklaruar ajo në qershor të vitit 2018, në një intervistë me "ITV's This Morning". "Unë nuk bëj "selfie" me. Vërtet nuk më pëlqejnë. Nuk ka të bëjë vetëm të ulesh dhe të bësh "selfie", vetëm më pëlqen të jetoj në jetën reale, nuk kam gjë kundër fotove, por jo si dikur me telefon në dorë duke bërë foto", ka thënë ajo. 

 

 

 

 

 

 

Image
Chlow Grace Moretz

"Nëse ia hidhni një sy faqes sime në 'Instagram', 90 për nga fotot nuk janë të bëra nga unë, dhe se nuk jam duke u lavdëruar me këtë, por vetëm se selfie-t nuk më duken shumë interesante" ka thënë aktorja për "Teen Vogue". "Dua ta shfaq botën përmes syve të mi dhe t'i tregoj disa nga fotografitë e mia dhe të tregoj kush jam unë".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Image
Chris Patt

"Nëse dal dhe dëshiroj të bëj gjëra normale, më duhet të ndihem rehat mos t'i zhgënjej të tjerët", thotë ylli nga filmi "Guardians of the Galaxy Vol. 2", duke folur për Cigar Aficionado në lidhje me versionin e tij të selfie-ve. "Kështu që nuk bëj foto me njerëzit. Sepse kjo nuk ka të bëjë me kënaqjen me momentin, ka të bëjë me vjedhjen e momentit për t'u mburrur më vonë".

 

 

 

 

Image
Ema Watson

Për aktoren e filmit "Beauty and the Beast", selfie-t me adhurues janë jo-jo, por për një arsye nuk e mendon këtë. "Për mua, është dallimi midis të jesh në gjendje të kesh një jetë apo jo", ka thënë Watson për "Vanity Fair". "Nëse dikush e bën një foto timen dhe e poston, brenda dy sekondave kanë krijuar një marker të asaj saktësisht ku jam brenda 10 metrave. Mund ta shohin me kë jam dhe si jam veshur, thjeshtë s'e jap atë të dhënë për të më gjurmuar".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Image
Justin Bieber

Nëse ndodh që më shihni se kam dalë, e dini se nuk do të bëj foto" ka thënë dikur Bieber në "Instagram". "Kam përfunduar me bërjen e fotove. Ndihem si një kafshë nga kopshti zoologjik dhe dua që të ruaj privatësinë dhe shëndetin tim".

 

 

 

 

 

 

 

(Kosova Sot)