Ia lë në dorë burrit

  • 18 prill 2019 - 09:11
Ia lë në dorë burrit

Kendall Jenner skalit revistën ‘Vogue Russia’, thotë se unazën e fejesës le t’ia zgjedhë burri i ardhshëm

Kendall Jenner shkëlqen në ballinën për revistën “Vogue Russia” në numrin e muajit maj më 2019. Bukuroshja brune është fotografuar nga Luigi dhe Iango dhe pozon në një fustan të kaltër që i ishte ngjitur për linjat e saj. Gishtërinjtë i kishte futur në flokun e saj dhe kishte ekspozuar një unazë të madhe elegante me diamante.

Deri më tani, bukuroshja Kendall Jenner ka zbukuruar disa herë këtë revistë, përfshirë atë “Vogue Paris”, “Vogue japan”, “Vogue China’ dhe “Vogue Brazil”. Ajo ka skalitur edhe ballinën për” US Vogue”, tri herë deri më tani. Në ndërkohë, Kendall thotë se ajo nuk dëshiron ta zgjedhë unazën e saj të fejesës

(Kosova Sot)