Motra e Encës publikon videon e nxehtë...

  • 22 prill 2019 - 11:42
Motra e Encës publikon videon e nxehtë...

Motra e Encës, Uindi Haxhia, në rrjetin social Instagram ka hedhur një video, përmes së cilës uroi gjithë përdoruesit e marihunaës, pasi ditë më parë ishte dita ndërkombëtare e këtij lloji të drogës. 

Në video, shihen dy femra të zhveshura njëra mbi tjetrën, derisa e përpunonin dhe e përgatitnin jointin e marihuanës.

Videoja e saj, ‘ndezi’ rrjetin më pas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ë Uindi Haxhia ë (@itsuindi) on

(Kosova Sot)