Edhe një dëshmi që çdo gjë mori fund mes Shyhretës dhe Motrave Mustafa

  • 22 prill 2019 - 11:54
Edhe një dëshmi që çdo gjë mori fund mes Shyhretës dhe Motrave Mustafa

I kanë shpallur ‘luftë’ publike njëra-tjetrës.

‘Fërka’ mes motrave Mustafa dhe Shyhrete Behlulit nisën për shkak të një kënge ku u tha se Shyhretja ka vjedhur idenë e projektit me nënën dhe pjesëmarrjen e saj në klip.

Më pas, me deklarata publike, këngëtaret e Mushtishtit akuzuan njëra-tjetrën për shpifje. 

Si do që të jetë,  gjithçka mes tyre ka përfunduar, sa i përket miqësisë.

Shyhretja dhe Motrat Mustafa, nuk e ndjekin më njëra-tjetrën në Instagram! Nëse kërkohet emri i secilës në llogaritë , nuk gjenden në ndjekje.

Image

(Kosova Sot)