Pas ‘përplasjes’ me Shyhretën, Motrat Mustafa largohen nga Kosova

  • 27 prill 2019 - 09:54
Pas ‘përplasjes’ me Shyhretën, Motrat Mustafa largohen nga Kosova

Raporti në mes të Motrave Mustafa dhe Shyhrete Behlulit është tejet i përfolur për momentin në publik e në media.

Këngët që të dyja palët bënë për nënëat e tyre u bë ‘mollë sherri’ për raportin e tyre.

Ishte e para Sahidja ajo që akuzoi Shyhreten për vjedhje të idesë, e më vonë reagoi edhe kjo e fundit.

E sot, Motrat Mustafa duket se kanë treguar se kanë shkuar në një mbrëmje jashtë Kosovës, konkretisht në Gjermani.

Duket se ato po e vazhdojnë punën e tyre me mbrëmje të shumta.

Image

(Kosova Sot)