‘Sureja’ dikur këndonte këngë për shqiptarët, do të befasoheni

  • 29 prill 2019 - 22:10
‘Sureja’ dikur këndonte këngë për shqiptarët, do të befasoheni

Asli Enver është një prej aktore më të pëlqyera të momentin në kinematografinë turke

Ajo suksesin e saj e zgjeroi edhe jashtë kufijve turk dhe në atë shqiptar u bë tejet e njohur me rolin e ‘Surejas’ në serialin ‘Nusja nga Stambolli

Asli tani është në lidhje me këngëtarin e njohur, Murat Boz

Ai është edhe në jurinë e The voice of Turkey, e ajo e surprizoi atë duke këng=duar këngët ‘Arnavut kaldirimi’ e që në shqip do të thotë ‘sheshet e shqiptarëve’.

(Kosova Sot)