Do habiteni se më kë po i shijon pushimet Albatrit Muqiqi

  • 30 prill 2019 - 12:27
Do habiteni se më kë po i shijon pushimet Albatrit Muqiqi

Këngëtari sot ka kaluar një ditë të mrekullueshme me familjen e tij në Turqi ndërsa tani më shumë se kurrë po ua kushton kohën atyre.

Albatrit Muqiqi dhe gruaja e tij Egzona konsiderohen si një dyshe shumë simpatike të cilët në media nuk janë përfolur për skandale.

Kanë zgjedhur Turqin si vend për pushim, ku të dytë po duken për mrekulli.

Shikojeni: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A L B A T R I T M U Q I Q I (@albatritmuqiqi) on

(Kosova Sot)