Gjyste Vulaj vishet me gazeta

  • 03 maj 2019 - 11:10
Gjyste Vulaj vishet me gazeta

Kush e njeh Gjyste Vulaj e di fare mirë se është ndër këngëtaret më të bukura shqiptare e cila lë gjurmë kudo që merr pjesë.

E njohur për muzikë, projekte, dhe atmoferë të paharruar së cilës vështirë se i gjendet shoqja

Për Gjysten ka gjithmonë çfarë të shkruhet dhe të flitet, e cila edhe pse nuk është aktive shpesh në mbrëmje, ajo çdo herë kujdeset që adhuruesit e saj ta shohin në top formë dhe të bukur.

Ndonëse është kështu, vërehet dukshëm se vitet nuk po i ndjen fare dhe se është e pakonkurencë gjithmonë në secilin hap që bën.

Image

Duke u nisur nga kjo dukuri ajo po vlerësohet mjaft mirë edhe për veshjen dhe zgjedhjet e veçanta që di gjithmonë ti bëjë

Ndër to po del të jetë edhe veshja e radhës me të cilën u prezantua dhe u mirëprit shumë mirë nga ndjekësit e saj.

Është kostumi prej gazetave e cila edhe këtë herë bëri përshtypje jashtëzakonisht të madhe duke u dalluar nga të tjerë kolegë e ndoshta edhe duke i lënë shumicën prej tyre në hije.

(Kosova Sot)