Robert Berisha ia 'therrë' për Amerikë

  • 08 maj 2019 - 09:24
Robert Berisha ia 'therrë' për Amerikë

Robert Berisha është prej meshkujve më të komentuar të skenës.

Ai është shumë i ndjekur në rrjetet sociale dhe po ashtu i preferuar nga femrat.

Berisha si duket i ka marrë lakmi gruas së tij Nora Istrefit dhe i ka hy muzikës tani edhe si këngëtarë.

Image

Ai shihet që ja ka mbathur për Amerikë, e se për çfarë po bëhet fjalë mbetet të shihet në vazhdim.

(Kosova sot Online)