Kënga e Shyhrete Behlulit vjen në një version ndryshe nga producenti i njohur

  • 15 maj 2019 - 08:59
Kënga e Shyhrete Behlulit vjen në një version ndryshe nga producenti i njohur

Projekti që këngëtarja e solli shumë vite më parë, tani është realizuar në një version krejt ndryshe

Producenti Cricket në bashkëpunim me Numen, e sollën këngën në versionin remiks me titull “Kthema Kohën”.

Ky ripërpunim i këngës së saj duket se i ka pëlqyer edhe Shyhrete Behlulit, e cila e shpërndau këngën në rrjete sociale.

Më poshtë mund ta dëgjoni “Kthema Kohën”, nga Cricket dhe Numen.

Image