Engjellusha i del duarsh Shyhretes

  • 15 maj 2019 - 17:07
Engjellusha i del duarsh Shyhretes

Këngëtarja Engjellusha Salihu, e njohur si Engji, tëshmë e ka siguruar vendin e saj në skenën e muzikës shqiptare.

Engji, po konsiderohet si më e sukseshmja ndër emrat e rinjë që kanë depërtuar këto vite në infustrinë muzikore.

Ajo, u bë e sukseshme falë interpretimit të muzikës popullore dhe dueteve të një pas njëshme me të ëmën, këngëtaren Shyhrete Behluli.

Edhe Veshja e Engjit ishte njësh me muzikën, goxha folk. Por, jo më. Engjellusha ka vendosur të mos duket si e ëma edhe në këtë pikë, shkruan “Kosovarja”.

Para jush prejzantojmë Engjin cool dhe siç nuk jeni mësuar ta shihni zakonisht. 

Image
Image