Foto që tregon se sa shumë ka ndryshuar Tayna

  • 22 maj 2019 - 13:34
Foto që tregon se sa shumë ka ndryshuar Tayna

Reperja Tayna është njëra prej fytyrave më të dashura për fansat sot, por reperja duket se ka ndryshuar shumë gjatë kësaj kohe

Në një foto që ka siguruar Express, Tayna duket se nuk është ajo vajza që jemi mësuar ta shohim në ditët e sotme.

Tayna duket një vajzë e thjesht në një fotografi, e pa grimosur dhe jo edhe aq seksi.

Megjithatë, fama e ka bërë të veten.

Tani, ajo është një nder vajzat më të bukura të skenës sonë, derisa nga asetet ajo shquhet për gjoksin e saj.

Image
Image