Mbesa e Vjollcës maturantja më e bukur e këtij viti

  • 24 maj 2019 - 10:05
Mbesa e Vjollcës maturantja më e bukur e këtij viti

Të flasim për Vjollca Haxhiun menjëherë na bie ndërmend sharmi dhe zëri i saj i ëmbël.

Që nga hera e parë e daljes së saj në skenë rrëmbeu zemrat e publikut e nuk iu desh shumë të bëhet e favorizuara e tyre.

Ajo cilësohet edhe si një femër mjaft e zonja, elegante dhe shumë ë ëmbël.

Siç duket bukurinë dhe ëmbëlsinë e saj e ka trashëguar edhe mbesa e saj Vlera, për të cilën Vjollca nuk ka shprehur ta ndajë krenarinë për mbesën e saj si një nxënëse shembullore.

E sidomos sonte kur mbesa e saj po shndërrim në mbrëmjen e maturës.
Me një bukuri mahnitëse e veshje madhështore po duket si një yll që sapo ka zbritur në tokë.

 
Vlera Haxhiu

 

Posted by Albania Viral on Thursday, May 23, 2019

(Kosova Sot Online)