Është e fejuar, por këngëtarja shqiptare e thotë troç: Vetëm një natë me Lorik Canën

  • 24 maj 2019 - 19:08
Është e fejuar, por këngëtarja shqiptare e thotë troç: Vetëm një natë me Lorik Canën

Teksa ishte e ftuar në emisionin “Mirage”, këngëtarja e njohur Shkenda Dubova është vënë para një zgjedhjeje të vështirë në rubrikën “Kë zgjedh”.

E pyetur se cilin mashkull do të zgjidhte mes Robert Berishës dhe Lorik Canës për të kaluar një natë, këngëtarja është futur në siklet.

“Duhet të zgjedh patjetër?”- tha Shkenda duke qeshur, ndërkohë që zgjodhi Lorik Canën.

Image