Një unazë e re në bizhuteritë 764,000 dollarëshe të Meghan Markle

  • 23 qershor 2019 - 13:32
Një unazë e re në bizhuteritë 764,000 dollarëshe të Meghan Markle

Si një grua e vetëdijshme se çdo zgjedhje e saj e modës do të shqyrtohet intensivisht, Dukesha e Sussex është bërë e aftë të komunikojë me median dhe publikun përmes stolive të saj.

Pra, kur Meghan kishte vendosur një unazë përjetësie në Trooping the Color këtë muaj, gjatë paraqitjes së saj të parë publike pas lindjes së fëmijës Archie, ishte e qartë se kishte një rëndësi të veçantë.

Jo vetëm që grupi me diamantë prej 5542 dollarësh besohet të jetë krijuar nga Harry Collins, argjendar personal i Mbretëreshës, por i është dhënë asaj nga burri i saj për të festuar përvjetorin e parë të martesës.

(Kosova Sot Online)