Michelle Obama idërgon letër Bebe Rexhës. Ja për çfarë e falenderon ish zonja e parë

  • 26 qershor 2019 - 09:45
Michelle Obama idërgon letër Bebe Rexhës. Ja për çfarë e falenderon ish zonja e parë

Ajo është femra më me ndikim në botë dhe një femër që frymëzon gjithmonë gjininë e saj. Ish-zonja e parë Michelle Obama është shumë e dashur për publikun, ndërkohë që në një event të organizuar nga ajo para pak javësh ka performuar këngëtarja shqiptare Bebe Rexha.

Bëhet fjalë për “2019 College Singing Day”, që është pjesë e një fushate të cilën Obama e filloi në vitin 2014 si përpjekje për të inkujaruar studentët për të ndjekur arsimin e lartë.

Pas performancës së Bebes, Michelle Obama i shkroi një letër asaj duke e falënderuar për përkrahjen që i dha këtij eventi.

Duke shpresuar se edhe në të ardhmen do të kenë mundësi të punojnë së bashku, Michelle dhe Barack Obama i urojnë më të mirat Bebe Rexhës.

Image

(Kosova Sot Online)