'Po nëse fëmijët e tu do të ishin gay'? Princ William befason me përgjigjen

  • 27 qershor 2019 - 09:06
'Po nëse fëmijët e tu do të ishin gay'? Princ William befason me përgjigjen

Në një bashkëbisedim me një grup të rinjsh që ishin mohuar nga prindërit e tyre për shkak të seksualitetit, Mbreti i ardhshëm, 37 vjeç, foli hapur për atë që kishte diskutuar kohët e fundit me gruan e tij Kate.

Një djalë i ri homoseksual, i cili kërkoi të mos identifikohej, e pyeti William-in:

“Nëse fëmija juaj një ditë në të ardhmen thotë “unë jam homoseksual, unë jam lezbike”, çfarë do të bënit?”.

Ai u përgjigj: ‘Natyrisht, do të ishte çdo gjë në rregull për mua”!

Por Princi gjithashtu pranoi se ai ishte i shqetësuar se George, Princesha Charlotte, dhe Louis, mund të “bezdiseshin” për shkak se ata janë në radhë të tretë, të katërt dhe të pestë në përputhje me fronin.

“Catherine dhe unë kemi folur për këtë për t’u siguruar që ata të jenë të përgatitur. Unë mendoj se komunikimi është kaq i rëndësishëm për gjithçka, për të ndihmuar në kuptimin e saj, duhet të flisni shumë për gjërat dhe të siguroheni se si të mbështetni njëri-tjetrin dhe si të kaloni nëpër këtë proces.

“Ajo që më shqetëson, jo që mund të jenë homoseksualë, më shqetëson se si do të reagojnë të gjithë të tjerët dhe sesi do ta perceptojnë këtë, dhe pastaj presioni do të bjerë mbi ta”.

(Kosova Sot Online)