Remzia për Nexhatin: 'Sa mirë me qenë e lumtur me vëllaun, sidomos kur s'ta kthen fjalën'

  • 31 korrik 2019 - 15:03
Remzia për Nexhatin: 'Sa mirë me qenë e lumtur me vëllaun, sidomos kur s'ta kthen fjalën'

Tash e sa vite motër e vëlla i kanë falur muzikës popullore shqipe, shumë duete të bukura që me ëndje dëgjohen nga publiku, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

Fjala është për këngëtaret e njohur Remzie dhe Nexhat Osmani, të cilët së fundmi kanë pozuar së bashku, derisa vëmendje kanë tërhequr fjalët e Remzisë e cila për Nexhatin thotë: "Me ma të voglin vëlla, sa mirë me  kanë e lumtur dhe e kënaqur me vëllaun, sidomos kur të degjon e s;ta kthen fjalën ëAmo edhe jam ma e madhe - Nexhat Osmani".

 

Me ma te voglin vella,sa mire me u kan e lumtur dhe e knaqur me vellaun, sidomos kur te ndegjon e sta kthen fjalen ë Amo edhe jam ma e madhe ë Nexhat Osmani

Posted by Remzie Osmani on Wednesday, July 31, 2019

(Kosova Sot Online)