Lora Braha tejet e kërkuar në dasma

  • 19 gusht 2019 - 16:35
Lora Braha tejet e kërkuar në dasma

Tanimë kur dasmat kanë prekur kulmin, atmosfera po digjet flakë, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

Ashtu si dhe kolegët e saj, edhe këngëtarja Lora Braha po vazhdon të këndojë nëpër dasma të shumëta.

Këtë po na dëshmojnë edhe fotografitë e videot e shumëta në rrjetet sociale, të postuara nga Lora, e ne po ua sjellim njërën prej tyre.

 

ë

Posted by Lora Braha on Monday, August 5, 2019


(Kosova Sot Online)