Një baladë drithëruese si “A ki me ma ditë”

  • 15 shtator 2019 - 20:10
Një baladë drithëruese si “A ki me ma ditë”

Kënga emocionale me titull “A ki me ma ditë”, me siguri do të pushtojë zemrat e adhuruesve. Fjala është për baladën e re, e cila, përshkohet me një ndjeshmëri të thellë të shumë çifteve të dashuruara, madje edhe beqarët të cilët dikur ëndërronin për po atë dashuri Dashuria shpesh është një ndjenjë e çuditshme. Ju mund të keni ndjenja ndaj një personi dhe bëni të gjithçka për ta kënaqur atë dhe në shkëmbim nuk merrni atë që dëshironi.

Duke i qëndruar besnike stilit të saj të njohur, të cilin me vite e kultivon, Besa Morina, me këtë këngë, do ta surprizojë shumë publikun, para së gjithash, në kuptimin e simbolikës, emocioneve dhe porosisë që do të përcjellë.

“Kjo këngë paraqet diçka vërtet të veçantë në karrierën time të deritashme. Baladat gjithmonë më inspirojnë, mirëpo këngët të cilat në vete bartin emocion aq të fuqishëm, sa që me rastin e çdo dëgjimi sërish gjithmonë në tërësi lëvizin, nuk ndodhin aq shpesh. Kjo këngë vërtet është e tillë.

E pasur, e sinqertë, e thellë deri në atë masë sa që ndoshta është edhe e panevojshme të përshkruhet me fjalë. Nga kjo arsye kam dëshiruar ta shoqërojë klipi, shumë simbolik dhe i prekshëm i cili, jam i sigurt, do të përcjellë porosi shumë të rëndësishme..

(Kosova Sot Online)