Në vaskë me... Tuna kthehet nga pushimet, publikon momente intime familjare

  • 17 shtator 2019 - 15:06
Në vaskë me... Tuna kthehet nga pushimet, publikon momente intime familjare

Tuna së fundmi ndau me të gjithë ndjekësit e saj eksperiencat e saj nga pushimet në  Mauritani.

 Madje këto pushime u bënë dhe shkak për thashethemin që qarkulloi në rrjet për një ndarje midis saj dhe bashkëshorti  të saj Patris Berisha.

Por me veprimin e sajTuna i’u mbyll i gojën të gjithë duke ndryshuar  biografinë e saj në rrjete sociale duke shtuar mbiemrin e bashkëshortit.

(Kosova Sot Online)