Adelina ia thotë plotë dashuri Valit: Ti je gjithçka

  • 28 shtator 2019 - 23:05
Adelina ia thotë plotë dashuri Valit: Ti je gjithçka

Fuqia e dashurisë është aq dominuese sa që logjika, në raste të tilla, e humbë kuptimin dhe sakrificat kalojnë çdo kufinjë, shkruan gazeta "Kosova Sot Online". 

Edhe më sublimja përballë saj, pra vetë kuptimi i jetës, nuk paraqet asnjë lloj sfide. Andaj nuk thuhet kot se dashuria romantike është opiumi më efektiv që mund të ekzistoj.

Këto fjalë padyshim se i atribohen çiftit ideal bashkëshortor që shndrisin si dy yje: Adelina Ismailit&Val Krasniqit.

Image

Përmes një postimi në profilin e saj në Instagram, Mbretëresha e muzikës shqipe Adelina Ismaili vjen me dedikim romantik për bashkëshortin e saj: You are everything, e që në gjuhën shqipe përkthehet: Ti je gjithçka.

Image

(Kosova Sot Online)