Gili e Iliri si në rini, nuk po dinë të plaken

  • 19 tetor 2019 - 10:42
Gili e Iliri si në rini, nuk po dinë të plaken

Ajo është pjesë e skenës që një kohë të gjatë dhe përherë ka qenë shumë e përfolur.

Atë e gjejmë shumë aktive si me këngë të reja ashtu edhe në mbrëmje, dasma e festa të tjera.

Gili është shumë e përfolur edhe për paraqitjet e saj.

Ajo dhe burri i saj Iliri kanë dalë për shëtitje e që të dy po duken si të rinj.

(Kosova Sot Online)