Engji ndryshon stilin e flokëve, balluket e ndryshojnë këngëtaren

  • 27 tetor 2019 - 12:09
Engji ndryshon stilin e flokëve, balluket e ndryshojnë këngëtaren

Engjëllusha Salihu e ka ndryshuar stilin e flokëve.

Këngëtarja e  njohur shqiptare, Engjëllusha Salihu, ka zgjedhur që ta bëjë një ndryshim jo të vogël në dukje.

Ajo i ka shkurtuar flokët, saktësisht është bërë me balluke dhe i shkojnë shumë.

(Kosova Sot Online)