Pak kohë pas kritikave mbi mëmësinë, aktorja e njohur publikon foton e parë të vajzës

  • 07 nëntor 2019 - 12:46
Pak kohë pas kritikave mbi mëmësinë, aktorja e njohur publikon foton e parë të vajzës

Disa javë më parë, aktorja e njohur 32-vjeçare, Shay Mitchell solli në jetë vajzën e saj të parë, të quajtur Atlas Noa. Deri më sot, ajo ka dashur që të ruajë privatësinë e saj dhe nuk ka publikuar asnjë foto të vogëlushes. Por kjo gjë sapo ka ndryshuar, sepse aktorja vendosi të publikojë foton e parë të Atlas Noa-s në ‘Instagram’.

{Disa javë më parë, aktorja e njohur 32-vjeçare, Shay Mitchell solli në jetë vajzën e saj të parë, të quajtur Atlas Noa. Deri më sot, ajo ka dashur që të ruajë privatësinë e saj dhe nuk ka publikuar asnjë foto të vogëlushes. Por kjo gjë sapo ka ndryshuar, sepse aktorja vendosi të publikojë foton e parë të Atlas Noa-s në ‘Instagram’. “Në 32 vitet e mia, mendoja se kisha parë mjaftueshëm vende, kisha provuar shumë gjëra të reja, kisha takuar njerëz, dhe kisha provuar dashurinë, e më pas erdhe ti. E vërteta është se se kisha menduar kurrë se mund të doja kështu përpara se të vije ti”, ka shkruajtur Shay. Aktorja u bë nënë për herë të parë dhe të gjithë rrugëtimin e saj të shtatzënisë e ka regjistruar dhe shpërndarë në ‘Youtube’, për të ndihmuar nëna të reja kudo në botë.}

“Në 32 vitet e mia, mendoja se kisha parë mjaftueshëm vende, kisha provuar shumë gjëra të reja, kisha takuar njerëz, dhe kisha provuar dashurinë, e më pas erdhe ti. E vërteta është se se kisha menduar kurrë se mund të doja kështu përpara se të vije ti”, ka shkruajtur Shay. Aktorja u bë nënë për herë të parë dhe të gjithë rrugëtimin e saj të shtatzënisë e ka regjistruar dhe shpërndarë në ‘Youtube’, për të ndihmuar nëna të reja kudo në botë.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

(Kosova Sot Online)