Rike Roçi: Femra që lidhet me një kriminel për lekë është kafshë....

  • 12 nëntor 2019 - 09:32
Rike Roçi: Femra që lidhet me një kriminel për lekë është kafshë....

Rike Roçi që në daljen e saj të parë në reality shown e njohur "Big Brother" u bë shumë e famshme.

Ndonëse kanë kaluar shumë kohë që pas pjesëmarrjes së saj në spektaklin e njohur ajo vazhdon ende të komentohet në media.

Ajo gjithashtu është shumë aktive në rrjetin social Instagram nga ku zhvillon herë pas herë pyetjte - përgjigje me ndjekësit e saj gjë të cilën e ka bërë dhe ditën e djeshme.

Rike ju ka dhënë mundësinë të pyesin për çfarë të dojnë dhe më pas i’u ka kthyer përgjgije.

Pyetjet ishin të shumta por kishte dhe të njëjta siç ishte: Shumë vjaza të bukura janë lidhur me kriminela për lekë, po ti?

 Rike i ka dhënë përgjigjen e prerë:

 ‘Mos i fut të gjitha në një thes. Unë nuk gjykoj asnjë. Por aman femra që lidhet për lekë, ajo nuk është një femër por kafshë. Ka edhe nga ata që nuk i intereson leku por duan me zemër. Varet…nuk janë të gjitha njësoj’, është përgjigjuar ajo.

Ndërkohë dhe një tjetër i ka bërë të njëjtën pyetje por Rike ka treguar se nuk do lidhej kurrë me një njeri të tillë.

(Kosova Sot Online)