Remzia e Nexhati sot kanë arsye për të festuar

  • 21 nëntor 2019 - 20:00
Remzia e Nexhati sot kanë arsye për të festuar

Dy këngëtarët e njohur të muzikës popullore: Remzie dhe Nexhat Osmani, sot më shumë se asnjëherë kanë arsye për të festuar, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".


Pikërisht sot babai i tyre, axha Lilë mbush plot 80 pranvera, e me këtë rast e gjithë vëmendja e familjes Osmani ka qenë te prindi i tyre, për t'ia mbushur këtë ditë me gëzim, ashtu siç ju ka hije fëmijëve ta respektojnë prindin.

Ne ua sjellin një fotografi të Remzisë me prindërit e saj...

Image


(Kosova Sot Online)