Kida nga Zvicra kështu pozon para pasqyrës

  • 02 dhjetor 2019 - 22:02
Kida nga Zvicra kështu pozon para pasqyrës

Të gjithë skeptikëve të cilën thanë se Kiden e harroj publiku, ajo ua dëshmoj fuqishëm që edhe më tutje vazhdon të jetë fuqishëm në skenë, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

Përgjatë vitit publikoj disa këngë që u shndërruan në hite, përmendim këtu "Telat" në bashkëpunim me Ermal Fejzullaun dhe "Dejavu" në bashkëpunim me Lyricalson.

Së fundmi Kida ka pozuar më në formë se kurrë  para pasqyrës nga Cyrihu i Zvicrës.


(Kosova Sot Online)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mood for today... What’s urs?

A post shared by KIDA (@kida) on