Kujt i thotë Morena: Do të takohemi atje!

  • 03 dhjetor 2019 - 20:00
Kujt i thotë Morena: Do të takohemi atje!

Njëra prej këngëtareve më aktive në rrjetet sociale, vazhdon të jetë edhe Morena Taraku, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

E cila kësaj radhe më shumë se me fotografinë, ka tërhequr vëmendjen me thënien" Do të takohemi atje.

Se kujt po i thotë, e din vetëm ai dhe Morena, megjithatë se e ka më të vërtetë, e dëshmon edhe fotografia e realizuar nga Aeroporti i Stambollit.

(Kosova Sot Online)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DO TAKOHEMI ATJE ë

A post shared by K I N G M T ë (@morenataraku) on