Këtë vit 'Kënga Magjike' 2019 - me moton 'Këndo për të ndërtuar'

  • 07 dhjetor 2019 - 20:19
Këtë vit  'Kënga Magjike' 2019 - me moton 'Këndo për të ndërtuar'

Çdo gjë është gati për edicionin e XIX të festivalit "Kënga Magjike" 2019, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

Ndryshe prej edicioneve tjera këtë vit në garë me artistë shqiptarë janë edhe të huaj.

Edhe pse me vështirësi të shumta emocionale pas tërmetit që tronditi gjithë shqiptarët, atë që ishte misioni i këtij edicioni “Këndo për të ndërtuar” janë duke e çuar drejt fundit, në formën më të mirë.

Tani flasin vetë këngët, dhe fituesit e çmimeve sipas kategorive tradicionale.

(Kosova Sot Online)