Çmimin Artisti i ri më i mirë në 'Kënga Magjike 2019 e fiton Khuba me këngën 'Ndryshe'

  • 07 dhjetor 2019 - 22:09
Çmimin Artisti i ri më i mirë në 'Kënga Magjike 2019 e fiton Khuba me këngën 'Ndryshe'

Çmimin Artisti i ri më i mirë në 'Kënga Magjike 2019 e fiton Khuba me këngën 'Ndryshe', shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

Kujtojmë se Festivali Kënga Magjike lindi në vitin 1999, një koncept i ri në muzikën e lehtë, duke u bërë kështu një prej eventeve më të rëndësishëm në historinë e muzikës shqiptare.


Edicioni i XXI vjen me tendencë internacionale pasi për herë të parë artistë shqiptarë dhe të kombësive të ndryshme garojnë për çmimet e "Këngës Magjike".


(Kosova Sot Online)