“Më janë thyer gjitha kupat nga tërmeti”, fjalët prekëse të Anxhelës

  • 10 dhjetor 2019 - 11:49
“Më janë thyer gjitha kupat nga tërmeti”, fjalët prekëse të Anxhelës

Anxhela Peristeri edhe këtë vit ka marrë pjesë në festivalin “Kënga Magjike”.

Ajo u rendit e treta në mesin e 3 finalistëve dhe ky çmim e ka gëzuar shumë atë.

““Më janë thyer gjitha kupat nga tërmeti, faleminderit që më dhatë një të ri” tha ajo.

Ndërsa, Ardit Gjebera ia ktheu duke i thënë se do rikuperohen gjitha kupat që Anxhela ka marrë.

(Kosova Sot Online)