E pazëvendësueshmja: Adelina Ismaili - simboli i muzikës, stilit dhe bukurisë

  • 10 dhjetor 2019 - 15:40
E pazëvendësueshmja: Adelina Ismaili - simboli i muzikës, stilit dhe bukurisë

Diva e muzikës shqipe Adelina Ismaili vazhdon ta mbajë kurorën e Mbretëreshës së muzikës shqipe duke qenë lejmotiv për gjeneratat e reja, dhe padyshim simbol i stilit, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

Simbol i revolucionit që ndryshoi krejtësisht kanonet e vendosura të bukurisë dhe konceptin e seksualitetit femëror me  stilet, ngjyrat dhe detajet, me fotografinë e fundit, e ka dëshmuar edhe njëherë se është e pakrahasueshme edhe në këtë pikë.

Duhet ta shikoni paraqitjen e saj, për t'u bindur në fjalët e lexuara.

Burime të medias, tregojnë se Diva Adelina Ismaili mbrëmë me këtë paraqitje ka qenë e ftuar speciale nga IHCR, me rastin e "Ditës ndërkombëtare për të drejtat e njeriut".

Image

(Kosova Sot Online)