Dy motrat shkaktojnë “furtunë” në festën e nxehtë

  • 22 dhjetor 2019 - 12:59
Dy motrat shkaktojnë “furtunë” në festën e nxehtë

Ato dinë se si të jenë nq qendër të vëmendjes.

Dy motrat, Anna dhe Mandi Vikili,  kanë tërhequr vëmendjen e të gjithëve teksa dolën të shtunën për t’u argëtuar në një klub nate në Londër.

Dailymail ka publikuar disa foto të vajzave, të cilat janë shumë të njohura në Britani.

(Kosova Sot Online)