Sefë Duraj me këngën 'Një copë t'zemrës këtu pe la' do t'ju emocionojë

  • 25 janar 2020 - 19:59
Sefë Duraj me këngën  'Një copë t'zemrës këtu pe la' do t'ju emocionojë

Ka vite që është në skenë dhe me baladat e tij emocionuese ka rrëmbyer zemrat e publikut, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

Fjala është për këngëtarin e njohur Sefë Duraj i cili me interpretimin e këngës 'Një copë t'zemrës këtu pe la' ika goditur në shenjë.

Më qan zemra më qan shpirti
Për familje për shoqri
Ju një ditë do t'më kuptoni
Mos më shani shokt e mi.

(Kosova Sot Online)