Grimeri bëhet si Dua Lipa, nuk mund t’i dalloni

  • 12 shkurt 2020 - 13:03
Grimeri bëhet si Dua Lipa, nuk mund t’i dalloni

Grimeri dhe njëherësh personaliteti i famshëm në internet është transformuar në këngëtaren shqiptare Dua Lipa.

James Charles ka realizuar një video, në të cilën tregon procesin se si me anë të grimit u transformua në këngëtaren Dua Lipa.

James për një kohë ka qenë temë e njohur për publikun me meme, tweet dhe artikuj, për ngjashmërinë me pop-yllin.

Ai filloi videon teksa shfaqet i veshur me ngjyrë të gjelbër, duke imituar stilin e Dua Lipës.

Në fund të videos, vet Charles mbeti i ‘shokuar’ pasi pa rezultatin e transformimit.

(Kosova Sot Online)