Violeta në këtë fotografi, më në formë se kurrë

  • 17 shkurt 2020 - 21:00
Violeta në këtë fotografi, më në formë se kurrë

E karakterizon thjeshtësia e jo mendjemadhësia, andaj dhe është e pëlqyer nga publiku por edhe nga koleget e saja, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".


Fjala është për këngëtaren e njohur Violeta Kajtazi, e cila në fotografinë e fundit shfaqet më në formë se kurrë.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@studio_jeta @magiclounge.prishtine @buqemala @klodianabraha

A post shared by @ violetakajtaziofficial on


(Kosova Sot Online)