Çfarë pritet të bëjë Harry dhe Meghan tani që Mbretëresha Elizabeth ja hoqi përfundimisht titullin mbretëror?

  • 19 shkurt 2020 - 12:29
Çfarë pritet të bëjë Harry dhe Meghan tani që Mbretëresha Elizabeth ja hoqi përfundimisht titullin mbretëror?

Pasi morrën vendimin të largohen nga familja mbretërore Harry dhe Meghan humbën statusin e tyre mbretëror. Mirëpo ata vazhdojnë t’i quajnë çifti mbretëror ndaj mbretëresha Elizabeth është siguruar që kjo gjë mos ndodhë më.

Ajo i ka ndaluar çiftit përdorimin e titullit duke i prishur shumë punë Harry-t dhe Meghani-t pasi ata kanë vendosur të regjistrojnë me këtë titull një markë globale për një sërë artikujsh dhe aktivitetesh, duke përfshirë veshmbathje, libra e materiale mësimore.

Gjithashtu ata do të ngrinin dhe një organizatë bamirësie.

Dhe mesa duket çifti nuk ka përkrahjen e asnjërit dhe çdo gjë duhet ta nisin nga e para.

(Kosova Sot Online)