Shkurte Fejza godet me këngën 'Paret zemër nuk ti dua'

  • 25 shkurt 2020 - 20:00
Shkurte Fejza godet me këngën  'Paret zemër nuk ti dua'

Sot kur njerëzit po e harrojnë dashurinë, dhe objekt parësor kanë vetëm pasurinë, duke thyer çdo parim moral, kanë shpërthyer edhe skadale të natyrave të ndryshme, të cilat po i hasim çdo ditë në vendin tonë, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

Duke ju referuar këtyre fenomeneve, mbretëresha e muzikës popullore Shkurte Fejza ka goditur në shenjë me këngën e saj "Paret zemër nuk ti dua", të cilën ju ftoj ta dëgjoni në vijim...


(Kosova Sot Online)