Mihrija në 'hall': 'S'din njeri çka me bo prej qiti Coronavirusit'

  • 06 mars 2020 - 21:00
Mihrija në 'hall': 'S'din njeri çka me bo prej qiti Coronavirusit'

Koronavirus COVID-19 vazhdon përhapet dhe të shkaktojë viktima në shumë vende të globit. Frika e kthimit të tij në pandemi botërore është ende prezente dhe kjo konfirmohet edhe nga ekspertët e OBSH. Përditësimet lidhur me këtë shqetësim për shëndetësinë botërore vazhdojnë orë pas ore, teksa po punohet për gjetjen e një vaksine apo kure përfundimtare, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

Edhe pse në Kosovë deri me tani nuk ka asnjë rast të prekur me këtë grip, premisa për shqetësim natyrisht se ka.

Këngëtarja e njohur Mihrije Braha derisa priste aeroplanin për të fluturuar në koncertin ku është ftuar për të kënduar, ka shprehur shqetësimin e saj lidhur me këtë epidemi, derisa ka shkruar: 'S'din njeri çka me bo prej qiti Coronavirusit'.

E ne lutemi që Koronavirusi mos ta prekë Kosovën, se po na erdhi, na piu e zeza...

Image


(Kosova Sot Online)