Mihrija godet politikanët: 'Mos na flliqni bre jav qi**t bota nanen'

  • 25 mars 2020 - 20:20
Mihrija godet politikanët: 'Mos na flliqni bre jav qi**t  bota nanen'

Situata dramatike në Kuvendin e Kosovës ku sot u ngrit mocioni kundrejt Qeverisë Kurti si dhe kufizimi i lëvizjes për shkak të epidemisë së koronavirusit, ka ngjallur shumë reagime në shoqërinë tonë, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

Këngëtarja e njohur Mihrije Braha derisa ishte duke shikuar televizionin në banesën e saj, ka shpërthyer ndaj politikanëve kosovarë, gjersa ka shkruar: N'shpi jemi mos na jepni ma porosi, mos na dilni ju politikana se po na vjen me vjell, mos na flliqni bre, jav qif* bota nanen, turp, turp, turp...

Image

(Kosova Sot Online)