Në ora 17:00 i jepet lamtumira e fundit Leze Qenës

  • 26 mars 2020 - 12:43
Në ora 17:00 i jepet lamtumira e fundit Leze Qenës

Aktorja Leze Qena dje ka  dhënë frymën e fundit.

Ajo vdiq në moshën 85 vjecare, pas një sëmundje të shkurtër dhe qëndroi në mjeksi intezive.

E sot, Lezes do i  jepet lamtumira e fundit.

Është raportuar se e ndjera do të varroset sot në ora 17:00, në varrezat e qytetit në Dragodan.

Por, gjysmë ore para varrimit, ajo do  të qëndrojë në teatër, në shtëpinë e saj të dytë.

(Kosova Sot Online)