Mihrija vendos të dalë nga 'karantina' por ajo që shikon nuk do t'ju pëlqejë

  • 26 prill 2020 - 16:02
Mihrija vendos të dalë nga 'karantina' por ajo që shikon nuk do t'ju pëlqejë

Tash e mëse një muaj këngëtarja e njohur Mihrije Braha i ka respektuar me përpikmëri rregullat e organeve kompetente për të qëndruar në shtëpi. si masë mbrojtëse ndaj virusit Covid 19, shkruan gazeta 'Kosova Sot Online'.

E duke i parë rrezet e diellit, Miki ka vendosur të dalë nga karantina për një çast, por ajo që ka parë nuk i ka pëlqyer, andaj dhe e ka xhiruar me telefon.

E për ta zbuluar se për çfarë bëhet fjalë, shikoni videon në vijim...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ë

A post shared by Mihrije Braha (@mihrijebraha) on

(Kosova Sot Online)