“Nuk kam çfarë të bëj në Shqipëri”, Keisi dhe Stresi i japin fund lidhjes sërish

  • 29 maj 2020 - 10:03
“Nuk kam çfarë të bëj në Shqipëri”, Keisi dhe Stresi i japin fund lidhjes sërish

Keisi dhe Stresi duket se i kanë dhënë sërish fund marrëdhënies së tyre. Pas shumë ulje-ngritjeve, ata treguan me anë të postimeve të ndryshme se kishin lënë çdo gjë pas dhe kishin nisur nga e para. Por diçka ka ndodhur dhe dyshja nuk e ndjek më njëri-tjetrin në rrjete sociale.

Madje Keisi është pyetur nga një ndjekëse nëse do vijë në Shqipëri dhe ajo është përgjigjur në mënyrë të prerë. “Nuk kam çfarë bëj në Shqipëri”, shkruan Keisi, e cila jeton në Kanada. Nga kjo përgjigje duket sikur ata janë ndarë përfundimisht, megjithatë edhe kjo mund të jetë një krizë e momentit.

Image

(Kosova Sot Online)