Kopje të frikshme, këta njerëz të rëndësishëm në botë kanë gjetur sozinë e tyre

  • 04 gusht 2020 - 09:27
Kopje të frikshme, këta njerëz të rëndësishëm në botë kanë gjetur sozinë e tyre

Të gjithë ne kemi sozinë tonë diku në botë, por ndoshta nuk do e njohim kurrë.

Këta njerëz të famshëm kanë pasur të fatin të shoh nga afër “kopjet” dhe për hir të së vërtetës ngjashmëria mes tyre është e frikshme.

Nga Kim Jong-un, te Shakira, në fotogalerinë e mësipërme do të njiheni me disa nga sozitë e njerëzve të rëndësishëm në botë.

(Kosova Sot Online)