Marina shtatzënë, kështu do t’ia vendosin ajo dhe Geti emrin vajzës

  • E.K /
  • 23 August 2021 - 13:49
Marina shtatzënë, kështu do t’ia vendosin ajo dhe Geti emrin vajzës

Ditën e djeshme mediat raportuan se Geti dhe Marina do të bëhen prindër të një vajze.

Prezantuesja e njohur është disa muajshe shtatzënë.

Kurreshtja për çifte kaq të njohura mes tjerash është edhe për emrin që do zgjedhin për fëmijën.

Në vazhdimësi ekziston një ‘garë’ për të gjetur emra unik e njëkohësisht me domethënie që s’janë dëgjuar (shpesh) më herët.

E mbase, emrin Geti dhe Marina e kanë të gjetur muaj më parë, ata regjistruan biznesin e tyre me emrin “Marget”, një kombinim i tre shkronjave të para nga secili.

Geti nuk e pati përjashtuar mundësinë që ta përdorin në të ardhmen edhe për fëmijë.

(Kosova Sot Online)