8 Marsi - Vjershat tuaja - Kosova Sot
8 Marsi

8 Marsi

Nënë je person i veqantë,
Personi që nuk më la të qajë.
Më fshive lotin,
Dhe më the mos e lodh veten së koti.
Më dhe shpresë,kur humbisja,
Më dhe guxim,kur flisja,
Më dhe forcë,kur bërtisja,
Më dhe dashuri,kur mërzitesha.
Fjalët nuk kanë fund të të përshkruajnë,
Të them vetëm me dy-tri fjalë
Të dua sa të jem gjallë.


Anisa Lipovica Sh.f m.u"Pavarësia" 7/4

7 orë e 37 minuta më parë
Ndërlidhur
22/01/19