Shkurti muaji i propozimeve, kjo shenjë e zodiakut do të marrë lajmin e bukur - Astro - Kosova Sot
Shkurti muaji i propozimeve, kjo shenjë e zodiakut do të marrë lajmin e bukur

Shkurti muaji i propozimeve, kjo shenjë e zodiakut do të marrë lajmin e bukur

Ngjitur me Asteroidin “Amor” këtë të premte është planeti i Afërditës i cili çliron shprehjen e ndjenjave. Asteroidi Amor ka të bëjë me dashurinë e vërtet dhe erosin që i jep jetë dhe thelb ekzistencës.

“Amor tregon pikën apo vendin ku duam të bashkohemi realisht me një person të dlirë me dashuri të pastër larg zotërimit seksualitet apo interesave”, njofton Meri.Për ditën e sotme në përgjithësi Meri jep lajme të mira, por një nga shenjat sot do marrë propozim dhe bëhet fjalë për Luanin.“Luani do marre nje propozim per nje lidhje te qendrueshme e cila do i ndryshoj jeten nga dikush me te cilin e lidh edhe puna”, njofton Meri.

(Kosova Sot)

14 orë e 34 minuta më parë
16/01/19