Dossier - Kosova Sot

'Le Populaire' (1939) / Mbretit Zog u pohoi legatave britanike, franceze, amerikane, jugosllave, turke, greke dhe rumune vullnetin e tij për rezistencë ndaj sulmit italian

Dossier >

Nga Aurenc Bebja*, Francë – 16 Shkurt 2019   “Le Populaire” ka botuar, të shtunën e 8 prillit 1939, në faqen n°3, një shkrim në lidhje me telegramin e mbretit Zog...

15 orë e 4 minuta më parë
Më shumë